Biltema kemiallinen wc

Yksinkertainen, kannettava käymälä, jossa on huuhtelusäiliö, kaasutiivis septitankki ja tason ilmaisin. Sopii pieniin veneisiin, asuntoautoihin, siirtolapuutarhaan . Wc-paperi siirrettäviä käymälöitä varten, 4:n pakkaus. Bilteman käsikäyttöinen venekäymälä: vakiomallinen posliininen WC-istuin, jossa lakattu puinen istuinrengas ja kansi. Erittäin pehmeää helposti hajoavaa wc-paperia.


Oikea valinta kannettaviin käymälöihin. Oikea myös tavallisiin wc:hin, jos on olemassa tukkeutumisen vaara, sillä tämä paperi hajoaa helposti.

Käymälässä on litran huuhteluvesisäiliö ja litran septisäiliö. Hommasin kemiallisen wc:n veneeseen ja Bilteman saniteettinestettä. Purkissa käsketään laittamaan nestettä huuhtelusäiliöön tietyllä . Siis miten kemiallista wc:tä asuntoautossa käytetään? Kasetti-wc on, ja auton kori mallia Auto Roller auto . Ensimmäinen tyhjennyt tehtiin tavalliseen WC:n ja pahaa hajua ei jäänyt.


Järki päässä mihin kemiallisia aineita virallisten paikkojen ulkopuolella tyhjätään,Pakettiautosta talviasuttava retkeilyautoviestiä11. Tänä kesänä on käytetty yli litraa erilaisia eko-wc-kemikaaleja (biltemasta, prismasta ja vene-huoltsikalta). Bilteman kemiallinen wc, jota ei ole edes avattu paketista.

Säilytyslaatikko on hieman kulunut varastoinnin vuoksi, mutta itse wc on tehtaan muoveissa ja täysin .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia