Kylpyhuoneen laatat pystyyn tai vaakaan

Kun valitset laattoja kylpyhuoneeseen tai keittiöön, muista nämä. Kapea huone levenee vaakaan asetetuilla leveillä laatoilla. Mitä, jos kiepauttaisitkin pitkään pinnalla olleen kapean ja leveän laatan pystyyn?

Laattojen ladonta on myös kovasti mietityttänyt ja jotenkin iso laatta vaakaan on se minun silmääni eniten miellyttävä ratkaisu. Näitä kuvassa näkyviä tummia pystyyn ladottuja kaistaleita käytetään aika. Kyse siis kylpyhuoneen laatoista ja isännän kanssa ' kinaa' kummin päin ne yleensä laitetaan.


Tyylikkäillä laatoilla ilmettä kylpyhuoneeseen.

Tällä hetkellä muotia ovat suorakaiteen muotoiset laatat, mieluiten vaakasuoraan asennettuina . Kylpyhuoneen laatat olivat periaattessa ihan ok. Kylpyhuoneen kalusteet olivat kauniit, yksinkertaisen tyylikkäät, mutta hallitusti. Isot laatat oli ladottu sekä pystyyn että vaakaan ja ladonta teki . Ovatko nämä isot laatat soveltuvaisempia isompiin tiloihin, näyttääkö hullulta.


Keittiö, säilytys; Sauna, kylpyhuone; Tulisijat, hormit; Lämmitys; Vesi; Ilmanvaihto; Sähkö,.

Rempataan kylppäriä ja mietin kovasti mitä laattaa sinne oikein laittais. Vaakalaatoitus pieneen kylppäriin isontaa kummasti. Kylpyhuoneen laattoja löytyy tänä keväänä jokaiseen makuun. Kauniit laatat, fiksu säilytys ja kaunis somistus tekevät ihmeitä!


Pystyyn, vaakaan, kalanruotokuvioon… vai ehkä sittenkin tiililadonta? Helorinne Kallion suunnittelema laattasarja käsittää neljä laattamallia ja kattavan. Laattojen valinnassa kannattaa kääntyä ammattitaitoisen Värisilmän puoleen.


Käyttökohteina ovat kylpyhuone- ja WC-tilat sekä kuivien tilojen . Suomessa enimmäkseen asennamme laatan vaakaan, olivat ranskalaiset asentaneet laatan pystyyn. Myös kylpyhuoneen laatat ovat saatavilla . Kylpyhuoneen laattapinnoissa näkyy sisustamisen ilo. Laatat ladotaan joko pystyyn tai vaakaan, suoraan tai tiililimityksellä; myös laattasisustamisessa näkyy .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia