Kylpyamme 130cm

Klassinen tassuamme hopeisilla tiikerijaloilla. Leveys: cm; pituus: 1cm; Korkeus: cm . Tyylikkäillä yksityiskohdilla varustetut kylpyammeet ovat näyttävä valinta kylpyhuoneeseen.

Miksi et panostaisi uuteen kylpyammeeseen jo tänään? Käytännöllinen ja miellyttävä kylpyamme klassista designia. Neljä kokoa, etulevyt valkoinen tai musta.


Kylpyamme Ravak XXL on suunniteltu niin suurille kuin pienillekin kylvyn ystäville.

Pidempi ihminen mahtuu suoristamaan ammeessa koko kehon, ilman että . UPPLAND CLEAN on moderni saniteettiakryylinen kylpyamme. Uutta, dynaamista muotoilua, jossa integroitu istuin. Amme sisältää tukevat jalat, kiinteän etulevyn sekä päätylevyä.


Kuinka suuri on Svedberg ammeen 130cm kokonaispaino ja säätöjalkojen . Svedbergsin emalinen istuma-amme, jossa on ergonominen muotoilu ja istuintaso, joka helpottaa kylpyammeeseen menoa ja sieltä poistumista.

Makuuhuoneessa on 1cm leveä sänky ja wc:ssä pieni kylpyamme. Yläkerran parvella on sänky ja yläkerran makuuhuoneessa parivuode. Seinään kiinnitettävät ja kumpikin aukeavia. Zebra kylpyamme 100cm + teline - ruskea.


Hoitopöytä - Bumbo-istuin vauvalle - Kylpyamme - Pyörän peräkärry. Jääkiekkomaila 130cm - Jääkiekkomaila 160cm right. KOKO tiskipöydän (60cm x 130cm), jotta voisimme jälleen valuttaa vettä. Kylpyamme pyyhe Kylpytakki kääri viitta. Kylpyhuone sviitissä amme näkymät taivaalle (sähköisellä suljin järjestelmä).


Se on kaksinkertainen pesuallas, elektroniset vaa'at upotettu mittakaavassa ja . Ihanat Howard-sohvat tuovat tyyliä tilaan kuin tilaan. Klassinen Howard-sohva tuo luksusta arkeen. Katso Kodinverkkokaupan Howard-sohvat tästä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia