Hanan asennus hinta

Mikä on putkimiehen tuntihinta, mistä löydän edullisen putkimiehen, kuinka voin säästää. Keittiöhanan putkien ja astianpesukoneen asennus. Kahden suihkun, kahden vesihanan ja kahden vesipostiventtiiliä sekä pyyhekuivain.

Asennus ja purku hinta on 100EUR sis alv. K-raudan asennuspalvelun kautta hoituvat paikalleen mm. Hinta 180€ sisältäisi alvin ja Dooxen , matkakulut ja työn. Jos osia menisi eivätkä uudet hanat sopisi vanhoihin liittimiin, osien hinnat .

Kuluttajat (jäljempänä K:t) ostivat asuntoonsa keittiön hanan ja tilasivat elinkeinonharjoittajalta (EH) hanan asennuksen vesijohtoverkostoon. Kauankohan kestää suunnilleen ammattilaiselta keittiön hanan. Mutta entäs uuden hanan asennus, onko ammattimiehen hommia, vai.


Putkiasennukset on aina yksilöllisiä,ei ole yhtä oikeaa hintaa . Keittiöhanan asennus sisältää vanhan hanan irrottamisen, Netraudasta . Perusasennushintaan sisältyy uuden hanan asennus toimiviin sulkuihin, . Suihkun liitoksen, letkun tai putken vaihto tai korjaus sekä hanojen asennus.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia