Wc mattosetti

Mahtava valikoima viimeisimpiä trendejä ja järkkymättömiä klassikoita! Helppoja ja turvallisia ostoksia kellon ympäri! Hanki vessaan tai kylpyhuoneeseen pehmeä ja varpaita lämmittävä kylpyhuonematto tai wc-matto.

Valitse makusi mukaan pyöreä, suorakulmio, yksivärinen tai . VälimuistissaSamankaltaisiaSijoita matto ammeen viereen tai pesualtaan eteen – tai hanki useampi matto, jos kylpyhuone on suuri. Laajasta mallistostamme löydät varmasti koon ja värin, . VälimuistissaKylpyhuoneen mattosetti - 1 puuvillaa.

Koko = suihkun edusmatto, puolipyöreä, n. Koko = WC-setti, osaa: kannen päällinen, n. Kylpyhuoneenmatto - kylpyhuoneenlattian paras ystävä. Muovimattolattioille, kaakeli- tai klinkkerilattioille, liukastamattomille lattioille, joilla ei voi koskaan . Sesongin matoissa on paljon malleja ja värejä. Kylpyhuoneen matto HARMA Memory foam 50xcm. Zone Denmark Confetti Kylpyhuoneenmatto Turkoosi 80xcm. Wc-istuimen edusmatto ja 50xcm matto.


Osta Pyyhkeet ja kylpyhuonematot tuotteet helposti Tokmanni-verkkokaupasta.

Matto luo tunnelmaa auttaa pitämään kodin siistinä. Sotkan mattovalikoimasta löydät taatusti laadukkaan ja edullisen maton tilaan kuin tilaan!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia