Wc istuin vuotaa

Monissa LVI-töissä pystyy säästämään paljon rahaa, kun tekee lain sallimat työt itse. Omnian aikuisopiston Kiinteistöpalvelujen perustutkinnon opiskelijat tekivät videon WC:n korjaamiseen. Iski pieni ongelma - wc-pönttö alkoi vuotamaan aivan yllättäen.

Säiliö vuotaa ainoastaan kun se vetämisen jälkeen alkaa täyttymään uudestaan. Ei jokainen WC-istuin ole samanlainen sisuksiltaankaan. Noin joka kolmas WC-istuin vuotaa lähes huomaamattomasti. Vuodon syy on yleensä kulunut kuminen sulkulevy tyhjennysventtiilissä tai kulunut .

Ohjevideo vian selvittämiseen Nautic WC-istuimissa (vuotava WC-istuin). Korjaa vuotavat hanat, vältyt turhilta vesilaskuilta. Vuotava wc-istuin kuluttaa turhaan noin l tunnissa eli 2mvuodessa kylmää vettä. Voihan se pöntön tiiviste vuotaa, voi helmiliitoskin vuotaa, voi hanakin.


Jos wc vuotaa läpi, niin se ei välttämättä näy. Pönttö voi vuotaa myös silloin kun kuulee istuimen säiliön täyttyvän itsekseen, kertoo . Jos hana tai vessanpönttö vuotaa, siitä voi aiheutua jopa yli 0euron kustannus vuodessa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia