Noro hanat

Hana ja suihku kirkastavat ja valaisevat kylpyhuoneesi. Hanan on oltava turvallinen ja laadukas, vettä säästävä sisältä sekä loputtoman kaunis ulkoa. Suuri valikoima pesuallashanoja - NORO.

Tyylikästä muotoilua, käytännöllisyyttä, kohtuullista hinnoittelua ja aitoa laatua. Hanat ja suihkut -tuoteryhmän tuotteet löydät edullisesti Netraudasta. Klikkaa ja katso Hanat ja suihkut -tuoteryhmän tarjoukset!


Noro Nova on tyylikäs kromattu pesuallashana.

Hana on tukeva ja helppo asentaa kierrelukituksella pesualtaaseen. Ruotsalaiset Noro merkkiset kylpyhuonekalusteet tuli hommattua. Yli kaksi viikkoa odotettu pesualtaan pohjaventtiili tuli eikä muuta. NORO hanat kaunistavat sekä valaisevat kylpyhuoneesi. Hana koristaa ja on juuri se yksityiskohta mikä antaa kauniin viimeistelyn kylpyhuoneellesi.


Hinta 20€) Klassinen kulmaporeamme pehmeillä pyöreillä muodoilla ja hyvällä tilavuudella. Amme on muotoiltu ergonomisesti antamaan täydellisen . Noro Star Korkea Pesuallashana Korkea kromattu pesuallashana. Noro hanat ovat tyylikkäitä ja vettä säästäviä.

Täältä löydät kaikki hanat, suihkusetit ja lisätarvikkeet kotisi tarpeisiin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia