Lasiseinäjärjestelmä

Täyslasinen ML-lasiseinäjärjestelmä on ratkaisu, jossa toimitilan avoimuus ja rauhallisuus yhdistyvät maksimaalisella tavalla. Lajittelu, oletustapa, Lajittelu: ostetuin ensin, Lajittelu: uusin ensin, Lajittelu: halvin ensin, Lajittelu: kallein . Vetro Space Lasiseinäjärjestelmä mahdollistaa tilan jakamisen peittämättä näkyvyyttä.

Se sulautuu sisustukseen viemättä huomiota. AVEC MINIMAL- lasiseinäjärjestelmässä AVEC MINIMAL -ovien karmit toimivat vahvoina runkoina, joihin lasiseinien vaatimat kiinnityslistat asennetaan. Alutecin CE-merkityt ikkunat ja lasiseinät tuovat näyttävät ja turvalliset ratkaisut kohteeseen kuin kohteeseen.


DORMA-lasiseinäjärjestelmät mahdollistavat tilanteen mukaan räätälöitävien ratkaisujen luomisen.

Manuaalisesti tai täysin automaattisesti liikuteltavien .

Alumia-, Skandia-, Citterio-seinäjärjestelmä, ML-lasiseinäjärjestelmä, ML-umpiseinäjärjestelmä, ML-puhelinkopit. VMP TILA -LASISEINÄJÄRJESTELMÄ muuntuu moneen käyttöön VMP TILA ratkaisee tilaongelmat vaivatta: sen avulla voidaan rakentaa . Tilaan ei haluttu perinteistä koppi- konttoria, mutta ei toisaalta avokonttoriakaan. Kukin työtiimi tarvitsi oman tilan, joka . Tilojen muuntumistarpeeseen vastattiin mm. Signin projektitiloihin kehittämää Flexwall-lasiseinäjärjestelmää.


Axe-Tech Oy:n omistama GlassMasters on Suomessa kehitetty ja valmistettu lasiseinäjärjestelmä. GlassMastersin tuotevalikoima tarjoaa ratkaisut yksittäisistä . Profiilit luonnonväriin anodisoitua alumiinia. Lasiseinäjärjestelmässä voidaan käyttää lasiliukuovia tai lasisaranaovia.


Lasit voidaan teipata, silkkipainaa tai hiekkapuhaltaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia