K rauta oras

Suomen Raumalla 19perustettu Oras on talotekniikan vesikalustetoimittaja. Yritys valmistaa ja kehittää hana- sekä suihkutuotteita. ORAS (80); HANSGROHE (49); GROHE (33); GUSTAVSBERG (24); CELLO (17); PROF (9); No Brand (4).

VälimuistissaSamankaltaisiaTuotemerkki. ORAS (13); HANSGROHE (11); GROHE (11); GUSTAVSBERG (4); CELLO (4). Oras Optima suihkutermostaatti on tyylikäs vaihtoehto kylpyhuoneeseen. Pyöristetty muotoilu estää pisaroiden ja kuivumistahrojen muodostumista hanan .

Oras Bidetta -käsisuihku ja liipaisin, kromattu. BIDEE-KÄSISUIHKU ORAS 2420KROMI Additional image Action Image. Vesipostiventtiili imusuojin talon ulkopuoliseksi vesipisteeksi.


ORAS (9); CELLO (8); GROHE (8); HANSGROHE (7); GUSTAVSBERG (3). ORAS (30); HANSGROHE (14); PROF (9); GUSTAVSBERG (8); GROHE (5). Oras Safira on laadusta tinkimätön perushana. Turvallinen ja taloudellinen hana, joka on myös käyttäjäystävällinen.


Viimeistelty teknologia takaa, että Oras . Oras Optima –suihkusetti tarjoaa kolme eri suihkuvaihtoehtoa – rentouttavan runsaan suihkun, normaalin virkistävän suihkun tai pehmeän ekologisen suihkun.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia