Höyrysuihkukaappi

Laadukas helposti kasattava höyrysuihkukaappi runsailla toiminnoilla. Helposti kastattava tilava nurkkaan sijoitettava laadukas höyrysuihkukaappi. Pieneen tilaan mahtuva laadukas höyrysuihkaappi monipuolisilla varusteilla.

Koko 1500x850x2190mm; Käsi- ja kattosuihku; Hierontasuuttimet; Jalkahieronta; Radio; Tuuletin; Ylä- ja taustavalo; Hylly; Istuin; Höyrytoiminto; Poresuuttimet. Koko 1380x1380x2200mm Aika-asetukset 3kw. Onko kokemuksia Hafan höyrysuihkukaapeista? Houkuttais laittaa tavallisen kulman tilalle tuollainen paketti .

Tylö Impression höyrysuihku ja höyrysauna. Kotiin höyrykylpyä suunnitellessa on höyrysuihkukaappi erittäin käytännöllinen vaihtoehto. Costella esittelee nyt laadukkaan suihkukaappi- ja höyrykaappimalliston.

Myydään Asunnot, Kerrostalo, 3h + keittiö + kph(höyrysuihkukaappi) + wc + parveke, Runosmäki, Turku, Varsinais-Suomi, e444- Etuovi. Myydään: Höyrysuihkukaappi WN-1Laadukas lasiseinäinen höyrysuihkukaappi suoralle seinälle. Moi, Onkos kellään kokemusta kun haluan:)jälleen.


B) Meillä ei ole sisällä saunaa, ja ulkosauna on aika vanha, nyt olisin kiinnostunut höyrysuihkukaapista, jolle kyllä tilaa on.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia