Apuväline wc istuin

WC ja hygienia apuvälineet kostuvat pitkälti kypyhuoneessa ja WC:ssä käytettävistä apuvälineistä. Kylpyhuoneen apuvälineiden yleisimpiä tuotteita ovat . Osa on kiinteästi WC-korottajassa, osa kiinnitetään seinään tai lattiaan ja osa seisoo vapaasti lattialla kehikkona WC-istuimen .

Uusi M2-sarjan suihkutuoli, jossa on sähköisinä säätöinä istuinkulman. Flexitip on kallistetteva suihku- ja wc-tuoli. Istuinkulman kallistuksen lisäksi myös.


Big John WC-istuin on suurempi ja korkeampi kuin tavallinen WC-istuin.

Pesu- ja kuivausyksikkö soveltuu henkilökohtaisen hygienian hoitamiseen kotona ilman avustajaa. Aquatec Pure Bidet huippuvarusteltu biden päälle asennettava wc-istuin. Helppokäyttöisen käsisuihkun suuttimen asentoa, veden suihkupainetta ja lämpötilaa . Kun liikkumiseen tarvitaan apuvälineitä, keskeisten tilojen – keittiö, makuuhuone, wc.


Nousukahvat tarvitaan wc-istuimen viereen ja suihkuun. WC-istuimet sekä pesevät ja kuivaavat WC-istuimet. Tukevat ja turvalliset WC-tuolit ja korottajat Linctuksen verkkokaupasta. WC-tuolit, kevyet ja kokoontaitettavat mallit sekä WC-istuimen korottajat.


Hyvä apuväline tarjoaa lapselle kokonaisvaltaisen, miellyttävän tuen ja lisää liikkumavapautta. Temalin ja Pressalitin kylpyhuone- ja wc-kalusteet mukautuvat joustavasti erilaisiin pesutiloihin. Suihkutuolit ja -paarit sekä erilaiset wc-apuvälineet tukevat liikuntarajoitteisten henkilöiden . EtusivuEsteetön asuminenKylpyhuone- ja wc-kalusteetKorkeussäädettävät wc-istuimetPressalit-wc-istuimet.


Pesevä ja kuivaava wc-istuinrengas, joka kiinnitetään tavalliseen wc-istuimeen. Viudetan wc-bideet ovat oiva apuväline intiimihygieniaan ja oman hygienian. Tukikahvat, suihkuistuimet ja muut kylpyhuoneen apuvälineet edullisesti Bauhausista. Lisäksi WC-istuimen korkeus voidaan säätää käyttäjälle sopivaksi, toisin.


Pesevä WC-kansi on erinomainen apuväline esim.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia