Kylpyhuoneen korkeat kaapit

Hemmottele itseäsi viihtyisällä kylpyhuoneella. Meiltä löydät kaikki korkeat kaapit kylpyhuoneen säilytykseen. Tyylikäs ja käytännöllinen kylpyhuone, siihen tarvitset toimivat ja oikein mitoitetut kylpyhuonekalusteet, allas-, peili- ja sivukaapit, kalusteryhmät, peilit, .

VälimuistissaKylpyhuonekaapit kylpyhuoneen sisustukseen hankit nyt kätevästi Netraudasta. Korkea kaappi on elegantti valinta, ja suoralinjaisena klassikkona se luo . Korkea kylpyhuoneen kaappi LUXY MA-743korkea kylpyhuoneen kaappi on valmistettu laadukkaasta Euroopan terveysvaatimuksia vastaavasta . NHW Classic Seinäkaappi 50cm kiiltävä valkoinen.

Yksiovinen peilikaappi on valmistettu kosteudenkestävästä, valkoiseksi pinnoitetusta P5-luokan lastulevystä. Oletko sisustamassa tai remontoimassa kylpyhuonetta? Kylpyhuonekalusteet; Pesualtaat ja -tasot; Kylpyammeet ja porealtaat; WC-istuimet ja kannet; Suihkualtaat ja -kaapit; Pyyhekuivaimet.


Polaria-kylpyhuonekalusteet ovat jauhemaalattua terästä joten ne kestävät. Tuotevalikoimaan kuuluvat valaisinpeilikaapit, peilikaapit, allas-, pyykki- ja . Kokovartalopeili cm välein — Kaikkiin korkeisiin kaappeihin on saatavana käytännöllinen kokovartalopeili räätälöitynä cm välein kaapin leveyden mukaan . Useimpien valmistajien kalustesarjoihin kuuluu myös korkea kaappi, joka lisää säilytystilaa. Isompaan kylpyhuoneeseen on helppo valita korkea kaappi. Kylpyhuoneen korkea kaappi tuo paljon säilytystilaa ja tyylikkään kaapin avulla muutat myös .

Melamiinipinnoitetusta kalustelevystä valmistettu kylpyhuoneen kaappi ; korkean oven (päällystetty peilillä) takana on kaksi hyllyä ; oikealla puolella on yksi. Korkea kaappi on varustettu kahdella hyllyllä. OPAL DELIA ALLASKAAPPI JA ALLAS VALKOINEN. Finberg Sivukaappi korkea Kareliaan kiiltävä valko.


Millaisen tunnelman haluat luoda uuteen kylpyhuoneeseesi? Alaosa Kaappi Korkea kaappi Muut tuotteet Seinäkaappi Sivukaappi Valaistus Vedin Yläosa .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia