Kemiallisen wc tyhjennys viemäriin

Huoltoasemia, joissa se onnistuu, on aika vähän. Kysymys liittyy siihen, että saanko tyhjentää tuon jätevesisäiliön. Esim tässä linkissä on erikseen merkitty ajokaivot ja kemiallisen wc:n tyhjennyspaikat.

Minulla on kannettava kemiallinen wc, johon on viime kesän lomareissun. Mihin voin tyhjentää säiliön turvallisesti, suoraan maahan kaataminen ei. Kemiallisen vessa ainoa oikea tyhjennyspaikka löytyy useimmilta leirintäalueilta tai matkan päällä huoltamoilta. Vessanesteet sisältävät kemikaaleja, joten .

Alavus, Sapsalampi, Tielaitoksen P-paikka. Onko kellään kokemuksia kemiallisen wc:n. Muistelen lukeneeni jostain ettei kemiallista vessa saisi tyhjentää. Jo 70-luvulla on kirjoitettu Itämeren saastumisesta, ja maatalous, kaupunkien viemärit todettu . Hakusanat: karavaanari, tyhjennys, septitankki, septic, tank, emptying,. Kemiallinen WC sopii paikkoihin, joissa ei ole viemäriin.


WC:n keräyssäiliö tyhjennetään loka-autolla, tyhjennysväli määräytyy käytön . Ja aina tyhjennetään viemäriin, eikä mereen koskaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia