Vauvan kylpyamme citymarket

Ruokaostokset voi nyt tehdä useista K-ruokakaupoista helposti myös verkossa Tilaa ja nouda -palveluna tai kotiinkuljetuksella. Osta Kylpyamme 84cm Muumi tulpalla helposti Tokmanni-verkkokaupasta. Pohjassa kätevä tulppa, jonka kautta vesi on .

Kylppäri on tositosi pieni, ammeelle ei ole juurikaan tilaa. Kylppärissä on iso kylpyamme, mutta siinä olisi vaikea kylvettää vauvaa, pesukonekin olisi tiellä. Prisman verkkokaupasta löydät parhaat lastentarvikkeet, kuten rattaat, matkasängyt ja turvaistuimet.


S-etukortilla saat ostoksistasi jopa S-bonusta!

Orthex amme tulpalla 50L värilajitelma. Hakemaasi tuotetta tai tuoteperhettä ei löytynyt. Sellainen, missä on vauvan muoto pohjassa joko kiinteenä tai erillisenä. Kannattaa tosin ostaa vaikka citymarketista tai etolasta kun maksaa n. Hong Kongista löydät laajan valikoiman vauvanukkeja, nukenvaatteita, nukenvaunuja ja tarvikkeita aina kilpailukykyiseen hintaan. Tärkeitä tietoja vauvan kehitysvaiheista, vauvan varttumisesta lapseksi ja vauvan hoitamisesta.


Vesiseikkailuihin esimerkiksi kylpyammeessa tai vauvan ammeessa voidaan tuoda uutta puhtia erityisellä . Vauva pestään tavallisesti omassa pienessä ammeessaan ja useimmat vauvat. Hoitajan selälle miellyttävä vaihtoehto voi olla telineessä oleva jalallinen amme tai kylpyammeen päälle.

Citymarketeissa ja vauvatalo Johannassa). Kaunis vauvan amme suloisilla Nalle Puh -kuvilla! Pehmeävartaloinen 43cm nukke toimii kuin oikea vauva: itkee kyyneliä, liikuttaa.


Laajasta valikoimasta yksilölliset tuotteet lapsiperheen toimivaan arkeen. Me panostamme ystävälliseen ja ammattitaitoiseen palveluun ja pidämme hinnat . Todella tilava ja tavallista ammetta leveämpi kylpyamme. Amme menee pitkään myös taaperoikäisellä lapsella. Halpa Citymarket Lasten Lelut K citymarket.


Laadukkaat lastentarvikkeet hyvään hintaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia