Saunan ovi leveys

Miten valitaan oikean kokoinen saunanovi? Lue ovien mitoitusohje ja katso saunanovien moduulimitat. Ympäristöministeriön virkamiehen mukaan saunan oven leveydestä Suomen rakentamismääräyskokoelma osa Gon harvinaisen yksiselitteinen.

Onko tosiaan rakennusmääräyksissä sanottu että saunan ovi pitää olla leveydeltään 90cm? Markkinoilta tuntuu löytyvän vain 80cm leveitä lasiovia. Kysyn vaan että onko muissa Suomen kunnissa samat säännöt koskien saunan oven leveyttä? Ainakin meillä rakennusluvan saamisen .

Sun Saunan karmiton lasiovi on laadukas ja tyylikäs valinta saunaan. Oviaukon leveyden kasvaessa nousee myös ovilehden paino. Ha Servin kokolasinen saunanovi on valmistettu karkaistusta mm:n lasista ja siinä on korkealaatuinen, liimapuinen leppäkarmi.


Mittaa asennusaukon leveys ja korkeus ennen oven tilaamista, varmuuden vuoksi . Lasinen saunanovi lisää saunasi tyylikkyyttä ja tekee saunastasi tilavamman. Leveys cm, 6 6 7 7 8 8 9 99. Saunan oven rakenteelliset ominaisuudet typistyvät leveyteen ja korkeuteen. Kuten ikkunoidenkin kohdalla, on niiden mittayksikkönä erikoinen .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia