Valuma altaat

Valuma-allas, 1200x800x1mm, 1litraa. Tukevaa teräslevyä; Asennetaan EUR-kuormalavaan; Turvallista tynnyrien käsittelyä. Korkealaatuiset ja turvalliset valuma-altaat muovista ja teräksestä.


Turva-altaat ja -kaapit tekevät tynnyrien varastoimisesta turvallista ja siistiä. Valuma-altailla varustetut säilytyskaappimme vaarallisille aineille täyttävät .

Korkealaatuiset BAUER tuotteet materiaalien käsittelyyn ja kuljetukseen Sareskosken verkkokaupasta. Valuma-allas on loistava apuväline estämään nestemäisten aineiden valuminen maahan; näin saadaan myös lattiat pysymään siisteinä. Valuma-allas AMyhdelle tynnyrille, Tuote, 8000810 Valuma-allas AMyhdelle tynnyrille, 47€.


VA304 Välilista valuma-altaiden väliin 12mm, 100 . HDPE-muovinen rotaatiovalettu valuma-allas x 2L tynnyreiden säilytykseen. Tukeva ja kestävä valuma-allas x IBC-säiliölle, HDPE-muovia. Meiltä löydät kaikki kemikaalien ja nesteiden käsittelyyn tarvittavat altaat ja astiat. Aina rahtivapaasti ja vähintään vuoden takuulla.


Valuma-altaat estävät nestemäisten aineiden maahan valumisen pitäen samalla työympäristön siistinä. Ne soveltuvat kaikkien nestemäisten aineiden . Telkon valuma-altaiden valikoimaan kuuluu sekä NEW PIG :n valuma-altaita että monipuolisia QuickBerm suoja-altaita . Valuma-allas yhdelle tynnyrille 180-220L. AM valuma-altaissa tynnyrit voidaan varastoida ja säilyttää i. Muovinen valuma-allas yhdelle kontille. Tilavuus: 11litraa – Pituus: 17mm – Leveys: 15mm – Korkeus: 7mm – Valmistusmateriaali: polyeteeni .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia