Rekki ikea

IKEA - MULIG, Vaateteline, valkoinen, , Sopii kaikkiin kodin tiloihin, myös kylpyhuoneeseen tai lasitetulle parvekkeelle. Muovitassut suojaavat alla olevaa pintaa . IKEA - RIGGA, Vaateteline, , , Telinettä on helppo säätää tarpeen mukaan eri korkeudelle.

Alaosassa hylly laatikoille tai kenkäparille. Jos vaatevarastosi tuntuu kasvavan ja vaatekaappisi jäävän pieneksi, tutustu erilaisiin . IKEA › Kylpyhuone › Kaikki sarjatVälimuistissaSamankaltaisiaUnohda lattialle kertyvät vaateröykkiöt. MULIG-sarja tarjoaa hyviä perustuotteita vaatteiden lajitteluun, säilytykseen ja kuivatukseen.

Helppo koota napsauttamalla osat kiinni toisiinsa. STUVA-runkoja ja SLÄKTING- sisusteita 16. Olin alun perin suunnitellut hankkivani superhalvan MULIG-rekin, mutta kierrellessäni myymälässä törmäsin . On totta, että rekki melko helposti putoaa yläasennosta alas, jos se on täynnä vaatteita . Kun rekkiä käytetään vaatesäilytykseen, sitä voi täydentää erilaisilla lokerikoilla esimerkiksi kenkiä ja asusteita varten.


Myydään hyvässä kunnossa oleva Ikean valkoinen RIGGA vaateteline, jossa on tangon korkeussäätö. Vaatetelineessä on jalkojen alla pyörät, .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia