Peltinen kylpyamme

Yläreunassa takana pieni lenkki ripustusta varten. Laadukkaat ja edulliset kylpyammeet toimitettuna kotiin tai työmaalle, edullisesti! Minulla on vanha peltinen amme johon ei minun lisäkseni kovin montaa litraa vettä enää mahdu, joten oletan ettei yhteispainokaan kovin .

Huippusuosittu ja kätevä muovinen kylpyamme! Sponsoroitu: Bilteman uusi kuvasto on ilmestynyt! Lähetä viesti tai soita ilmoittajalle: kesämyynti # NÄYTÄ NUMERO.


Siisti ja ehjä galvanoidusta pellistä tehty amme.

Mitat: Etureunan korkeus noin 30cm, takareunan noin 60cm, pituus . Ilmoittaja: Mikael Aalto Kaikki ilmoitukset (12) . Sinkitty peltinen kylpyamme,vaikka mattojenpesuun.

Kylpyamme saunan pihassa odottaa kesää pressun ja lumipeitteen alla. Ite oon haaveillu kovasti sellaisesta, mutta mulla on vain peltinen . Vanhan asunnon kylpyhuoneesta (jossa on amme), saattaa muuten. Oliko amme niin sanotusti muurattu, vai omin jaloin seisova, peltisellä . Minä ihmettelin, kun meillä sanottiin kylpyammetta kuhne-ammeeksi. Se oli siihen aikaan peltinen istuma-amme ja sen pohjassa oli tehtaan . Välillä huoneeseen kannettiin peltinen amme, jossa oli violetin väristä vettä.


Lisätietoa muista rakennuksista: Peltinen autotalli kahdelle autolle joka kaipaa. Lapsiturvallinen, lukittava kaappi, mukana kaksi avainta. PELTISET VALAISIMET LOISTEPUTKIVALOLLA . Jaeger kylpyamme-emali on liuotinvapaa korkealaatuinen pinnoite. Soveltuvuus: valurautaiset ja peltiset kylpyammeet, suihkualtaat, emaloidut ja keraamiset . Asunnossa on patja, pieni kaasuhella, vesihana, pöytä, tuoli, kasetti- ja cd-soitin, jääkaappi, peltinen kylpyamme sekä kaappi mahdollisten .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia