Allastaso wc

Nyt molemmista materiaaleista on saatavissa myös esteettömiin wc- ja kylpyhuonetiloihin sopiva allastaso, jossa tason koko on aina kohteesta riippuen . Valikoimastamme löydät muun muassa suihkut, kylpyammeet, pesualtaat ja allastasot, hanat sekä WC-istuimet. Erilaisten kylpyhuonetarvikkeiden avulla .

Pesualtaat -tuoteryhmän tuotteet löydät edullisesti Netraudasta. Saatavilla jo 5tuotetta - klikkaa ja tutustu tarjouksiin! Myydään uusi ja käyttämätön KUMAn valkoinen komposiittitaso integroidulla altaalla.


Seinät maalattiin veden kestävällä maalilla.

Allastaso miranolilla käsiteltyä kiertopuupalkkia.

Allastasomme on tarkoitettu ensisijaisesti kylpyhuoneisiin ja WC-tiloihin. Materiaalien kosteudenkestävyys ei ole yhtä tärkeää, jos kalusteet tulevat tilaan, jossa on vain wc-istuin ja käsienpesuallas. Lundby nukkekodin wc sekä allaskaapisto kahdella altaalla. Kaapiston laatikot ja ovet ovat avattavissa ja peililamput ovat valmiina paikoillaan. Myydään Eumar valkoinen allastaso tehtaan paketissa.


Remontista ylimääräiseksi jäänyt avaamaton paketti. Monet Gustavsbergin pesualtaat on asennettavissa tason päälle. Posliinin kauneus korostuu kontrastissa tasoa vasten.


Kylpyhuoneen tasot ja WC-altaat betonista. Valmistamme mittatilauksena myös allastasojen kanssa yhteensopivia hyllyjä ja muita osia betonista. Siihen viittaa siis kylpyhuoneeseen, missä suihku ja wc. Mihin kukaan tarttee puoli metriä leveetä ja metriä syvää allastasoa ? Smålan WC allastaso parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Wc:n takaseinälle asettuvat allastaso ja -kaappi sekä allastason alle pesukone.


Allas ja taso ovat samaa materiaalia ja allas on ikään kuin . Meiltä saat pesualtaat moneen eri käyttöön, kuten WC-tiloihin, kylpy- ja kodinhoitohuoneeseen, ja moneen eri tyyliin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia