Ikea seinävalaisin

Kun mietit kotisi valaistusratkaisuja, älä unohda seiniä. Laajaan seinävalaisinmallistoomme kuuluu erityylisiä kohde- ja ylöspäin valaisevia valaisimia. Tutustu laajaan ja edulliseen makuuhuoneen valaisinvalikoimaamme.

Meiltä löydät niin katto-, seinä-, pöytä- kuin lattiavalaisimetkin. IKEA - ALÄNG, Seinävalaisin, , , Antaa pehmeän tunnelmavalon. IKEA - ÅRSTI Seinävalaisin, , Tekstiilivarjostin suodattaa valon kauniisti ja tuo kotiin viihtyisän tunnelman. Säädettävän pään ansiosta valo on helppo .

IKEA - MUSIK, Seinävalaisin, kiinteä kytkentä, , , Voidaan ripustaa vaaka- tai pystysuoraan. IKEA - LILLHOLMEN, Seinävalaisin, , Muunneltava. Voidaan asentaa siten, että valo osoittaa ylös- tai alaspäin. IKEA - SÖDERSVIK, Led-seinävalaisin, , Tarjoaa tasaisen valon, joka sopii hyvin peilin ja pesualtaan valaisemiseen.


IKEA - SANTIR, Ylöspäin suunnattu seinävalaisin, , , Antaa pehmeän tunnelmavalon. IKEA - VIKT, Led-seinävalaisin, , , , Valaisee sekä ylös- että alaspäin. Led-lamput kuluttavat jopa vähemmän energiaa ja kestävät kertaa pidempään .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia