Harmaa lattialaatta

LATTIALAATTA COMPACT 10XHARMAA LASITTAMATON. Lattialaatat eri kuoseilla, väreillä ja tyyleillä saat edullisesti Bauhausista. Soft Elite: Vaalean harmaa lattialaatta, rauhallisella kuvioinnilla.

Soft Elite: Keskiharmaa lattialaatta, . Huikea valikoima kestäviä ja kauniita lattialaattoja kotiin toimitettuna. Lattialaatta Crossroads 30xcm grigio. Harmaa, lasitettu lattialaatta sisä- ja ulkokäyttöön.

Tämä neliönmuotoinen klinkkerilaatta soveltuu sekä seiniin että lattioihin esimerkiksi kosteissa tiloissa. Lattialaattojen värivalikoima on laaja. Etsitpä tyylikästä mustaa, harmaata tai beigeä, löydät haluamasi väriset laatat meiltä.

Tämän tuloksen kuvausta ei ole saatavilla sivuston robots. Valkoinen; Beige; Keltainen; Oranssi; Punainen; Ruskea; Vihreä; Turkoosi; Sininen; Violetti; Vaaleanharmaa; Harmaa; Tummanharmaa; Musta; Mix. Esim kylpyhuoneessa vaaleanharmaa laatta kellastuu nopeasti ajan kanssa ja sellainen vaalean . Kotiin sisustusideoita sanalle harmaa lattialaatta. StyleRoomista löydät inspiroivimmat kuvat ja kodit.


Seinälaatta sopii vain seinään, kun taas lattialaattaa voi asentaa lattian. Laadukas espanjalainen kivimäinen lattialaatta. Perinteinen kymppi x kymppi lattialaatta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia