Teräksinen pesuallas

MX-Max MX-upotettava allas MONOreunalla. N4017-63L Neo N4017-63L upotettava allas MONOreunalla. Pesuallas Franke Osma 457x4mm rst mitat.

Materiaali: Ruostumaton teräs; RST-teräslaji: 1. Kromi-Nikkeli teräs V2A; Materiaalin vahvuus: mm . Stalan Jazz P-40-T -pesuallas soveltuu esimerkiksi kodinhoitohuoneen, autotalliin tai varaston altaaksi. Altaassa on teräksinen taustalevy, joka suojaa varaston .

Valikoimissamme olevat teräksiset altaat ovat ainutlaatuisia ja kestäviä, sillä ne ovat. Pesuallas Franke Näsi 432x3mm rst Franke ALE. Pyöreä pesuallas teräs, ovaali pesuallas. Pesualtaat ruostumattomasta teräksestä ovat kestäviä ja pitkäikäisiä.


Tee-se-itse teräksinen käsienpesuallas. Mökin pihalle tulee tuollainen allas, hanavesi järvestä ja putki suoraan maahan ilman hajotuskaivoa. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu tukeva pesuallas koiralle.


Allas sopii erinomaisesti trimmaamoihin, useamman koiran omistajille ja näyttelyharrastajille . Oikein mitoitettuna pesuallas toimii ja se täydentää kokonaisuuden – myös ulkonäöllisesti. Pesuallas Camargue Skärgård Rock Musta cm.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia