Ido seven d 12

IDO Seven D 1 peruskorjaus-wc kiinnitysrei'illä. IDO Seven D 352382on korkeinta laatua edulliseen hintaan. Vesiliitäntä on mahdollinen molemmilta puolilta.

Tehtaalla vesiliitäntä asennetaan edestä katsoen oikealle puolelle. Iso huuhtelu on säädetty tehtaalla litran . Nerokkaat, uudet ideat tekevät IDO Seven D -WC-istuimista ainutlaatuisia. Kromattu kaksoispainonappi, jonka alla on sisäänrakennettu Fresh WC .

Tämä IDO Seven D -sarjan WC-istuin on standardimallia korkeampi, istuinkorkeus ilman kantta on cm, standardikorkeus on cm. Tämä Ido Seven D -sarjan WC-istuin on standardimallia korkeampi,. Katso IDO Seven D -istuimen käyttö- asennus- ja huolto-ohjeet (PDF). Tämän tuloksen kuvausta ei ole saatavilla sivuston robots. IDO Kylpyhuone Oy on suomalainen yritys, jonka juuret ulottuvat yli sadan vuoden taakse, jolloin vesijohtoverkostojen rakentaminen Helsinkiin aloitettiin.


Viemäriliitin 635ja kiinnityssarja Z620sisältyvät pakkaukseen. Korkea wc, jonka viemäröinti lattiaan (S-lukko) sekä kiinnistysreiät wc-jalassa. Kaikissa IDO Seven D -sarjan wc-istuimissa on .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia