Hyllykkö wc istuimen päälle

Ikeassa tänään näin sellasen pöntön päälle tulevan ja oli puinen. Mut kokemuksesta voin sanoo, että hylly wc-pönton takana on huono idea! Pienessä kylpyhuoneessa ei ole säilytystilaa, hyllyjä ei saa.

Mistä ihmeestä kaappi pöntön yläpuolelle? WC- ja kylpyhuonetiloissa on usein tarvetta lasku- ja säilytstasoille. Allaskaappi ei aina välttämättä riitä, eri toten pienissä kylpyhuoneissa. Pesualtaan tarvikkeet, Pyyhetangot pyyheripustimet, Suihkutarvikkeet, WC-tarvikkeet, Hyllyt, .

MOLGER hylly, tummanruskea Leveys: cm Syvyys: cm Korkeus: 1cm. RÖNNSKÄR hylly, musta Leveys: cm Syvyys: cm Korkeus: 1cm. WC-istuimen taakse rakennettiin kulmakaappi, johon mahtuu uskomattoman paljon tavaraa! Siitä vähennetään päälle asetettavan pöytälevyn paksuus, joten jalkojen.


Unohda epäjärjestys kylpyhuoneessa ja hanki Hong Kongista kätevät hyllyt ja suihkutoteemit. Valikoimastamme löydät useita erilaisia vaihtoehtoja. Domestic posliiniallas Pikkuneliö, tason päälle sijoitettava, valkoinen, leveys 3mm, syvyys seinästä 2mm.


Ostin hyllyn joka seisoo jaloillaan pöntön päällä, seinää vasten. Tämän tyyppinen, on näköjään puisenakin elloksella.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku