Wc altaat

Meiltä saat pesualtaat moneen eri käyttöön, kuten WC-tiloihin, kylpy- ja kodinhoitohuoneeseen, ja moneen eri tyyliin. Pesualtaat -tuoteryhmän tuotteet löydät edullisesti Netraudasta. Saatavilla jo 5tuotetta - klikkaa ja tutustu tarjouksiin!

Pesualtaat aina edullisesti ja yli 10muuta tuotetta rakentamiseen, sisustukseen ja pihalle. Tason päälle sijoitettava, suorakaiteen muotoinen allas. Hemmottele itseäsi viihtyisällä kylpyhuoneella.


Meiltä löydät kaikki allaskalusteet, pesualtaat ja muun tarvittavan yhden katon alta.

Gustavsbergin pesualtaat on suunniteltu erittäin toimiviksi, ja posliinin puhtaat ja siistit linjat helpottavat siivousta. Näistä löydät altaat ja samaa tyyliä jatkavat wc-istuimet aina perusmalleista huippusuunnittelijoiden viimeisimpiin luomuksiin.

Allas on saumaton ja sen etureunaan on kiinteästi valettu kaiteet, jotka toimivat tukena altaan äärellä seistessä, sekä wc-istuimelle laskeuduttaessa tai siitä . Wc-istuimesta on tullut tuote, joka on paljon esillä ja jota tarjotaan edulliseen hintaan erilaisissa tarjouksissa. Wc:n ilme on kuitenkin huomattavasti mukavampi . Altaat on valmistettu valumarmorista, joka takaa niille erinomaisen kestävyyden sekä. Koska se on tilava, sopii se suurempiin kylpyhuoneisiin tai WC-tiloihin.


SKU) 9383Osasto: Erilliset taso- ja uppoaltaat Avainsanat tuotteelle allas, emaliallas, kodinhoitohuone, kylpyhuone, pesukoneallas, tasoallas, . Betoniallas voi olla erillinen käsienpesuallas, lavuaari, tason päälle asennettava malja-allas tai tason kanssa samaksi kappaleeksi valettu integroitu betoniallas.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia