Seinälaatat saunaan

Valitse suosikkisi K-raudan seinälaattavalikoimasta, josta löydät monet tyylikkäät seinälaatat ja kuviolaatat. Kaikenlaiset laatat, seinä- ja lattialaatat ja verhoilukivet eri tilaan ja eri käyttöön, myös ulos ja edulliseen.

Vaalea harmaa, eläväpintainen himmeä seinälaatta. Seinälaatta Lazio 20xcm light beige. Saunaan löylyhuoneeseen laitetaan laatoiksi n. Tarkoitus laittaa siis laattaa saunan kiukaan taakse ja samalla koko seinä.

Sitten tuon seinällenoston yläpuolelle pelkkä praimeri +laatat . Kylpytilojen värikkäiden pintojen vastakohdaksi sekä tasapainoksi voi saunan seiniin valita yksiväriset, suuret laatat. Laatat -tuoteryhmän tuotteet löydät edullisesti Netraudasta. Saatavilla jo 7tuotetta - klikkaa ja tutustu tarjouksiin!


Seinälaatat ovat tärkeä ja näkyvä osa kylpyhuoneen sisustusta. Tilaa nyt laatat unelmien kylpyhuoneeseen osoitteesta Netrauta. Kauniit, kestävät ja helppohoitoiset seinälaatat ovat erinomainen valinta kotiin.


Hanki omasi nyt Netraudan laajasta tarjonnasta! Perinteisesti seinälaatat ovat saniteettitilojen (kylpyhuoneet, wc:t, kodinhoitohuoneet) seinien pintamateriaali, mutta niiden käyttökohteina nähdään useasti myös .

Mitä levyä kannattaisi käyttää kiukaan taakse asennettavien seinälaattojen alla. Vesieristeet sinne tulee kai myös laittaa. Laatat ja kaakelit aina edullisesti ja yli 10muuta tuotetta rakentamiseen, sisustukseen ja pihalle. Kaakelilujaa voi käyttää saunan seinissä ainoastaan seinien alaosissa ns.


Mieheni oli myös remontoinut saunan seinäpinnat ja lauteet.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia