Lasioven sarana

Saranat joka paikkaan, perinnesaranat rosterisaranat nostosaranat porttisaranat. Grassin saranalle tai Mirro--lasioven saranalle; 15-16mm . Voidaan käyttää sekä positiivi- että negatiivikulmaisena aina asteeseen saakka; Avautumiskulma 2astetta; Kiinnitys liimatarran ja ruuvin avulla .

Lasilevyn säätö lukkopuolelle päin - irrotetaan koristevaippa (1) saranan päältä vetämällä se irti - löysätään kiinnitysruuvia (2) . Saunan lasiovi helposti omilla mitoilla suoraan verkkokaupasta, tai voit tilata myös. RatkaisutVisa navigation; TuotekatalogiVisa navigation. ABLOY EXIT –tuotteetVisa navigation; Avain- ja peitekilvet, vääntönupit .

Rocan lasioven saranoiden (RG-92x, -93x, 94x) paino- ja kokosuositukset. Keskityksen säätö; Molemminpuoleinen korkea kiinnityslaippa. Materiaali messinki, kromattu kiiltävä; Mustilla kumitiivisteillä .

Mistäs sais halvemmalla (karmittoman) lasioven saranoita kuin esim 1€ kpl. Ja lasista lasiin olevat saranat ne vasta kalliita on! Lasioven sarana, lasioveen, peilioven sarana, peilioveen. Lämpöä kestävät tiivisteet, soveltuu myös lasiseen saunan oveen.


Lasioven saranan asennus- ja säätöohje. Saranoissa on säädettävä keskitys, jolla ovi säädetään sulkeutumaan täsmälleen . Sarana kiinnitetään karmiin, ja toinen pää ruuvataan kiinni lasiin läpiporattuun reikään. Sarana varustettu nylon laakerilla, sekä . Halkaisijaltaan 5mm tai 9mm poraukseen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia