Hana hinta

ORAS (80); HANSGROHE (49); GROHE (33); GUSTAVSBERG (24); CELLO (17); PROF (9); No Brand (4). Keittiö › KeittiöhanatVälimuistissaSamankaltaisia Arvio: - ‎1arvosteluaOraksen keittiöhanat ovat korkealaatuisia ja pitkällä perinteellä valmistettuja. Modernit ja pelkistetyt keittiöhanat ovat helppoja käyttää ja ne sopivat erilaisiin .

Hanat, suihkut, suihkusetit ja -sekoittajat joka tilaan ja joka käyttöön Bauhausista! Tutustu Netraudan laajaan valikoimaan ja tilaa jo tänään tyylikkäät hanat ja suihkut kylpyhuoneeseesi ja keittiöösi – helposti ja nopeasti! Hana antaa kylpyhuoneelle viimeistellyn loppusilauksen.


Valikoimamme hanat sopivat kalusteidemme muotoiluun.

Erityisesti kotitalouksia varten suunniteltu, kosketusvapaa älyhana, jossa on lämmönsäätökahva. Ihanteellinen hana vieras-wc -tiloihin tai keittiöön erilliseksi . Laaja keittiövalikoimamme sisältää mitä erilaisimpia hanamalleja ja –materiaaleja. Tervetuloa valitsemaan laadukkaista vaihtoehdoista sinulle sopivin! Täältä löydät kaikki hanat, suihkusetit ja lisätarvikkeet kotisi tarpeisiin.


Hinta 10€) Käsisuihkulla varustetun Oras Safira 10pesuallashanan tukevalla ja helposti liikuteltavalla lenkkivivulla sopivan lämpöisen veden ja virtaam.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia