Tiililaatta lattiaan

Kun lattialta vaaditaan kestävyyttä ja ulkonäköä, Poltettu tiili on hyvä vaihtoehto. Tiililattia voidaan toteuttaa monesta eri koko ja värivaihtoehdosta. Tiililaatta soveltuu erinomaisesti niin julkisen kuin asuintilankin kivipintaiseksi lattiamateriaaliksi.

Tiililattia antaa tilalle lämpöä ja aidon, vuosisatoja käytetyn . Tätä on kysytty aikaisemminkin palstalla, mutta kukaan ei ole vastannut. Onko ketään, joka olisi laittanut lattiaansa Tiilerin tai Tercan tiililaatta- . Kotimaiset Tiileri-tiililaatat ovat saatavana useilla väri-, koko- ja pintavaihtoehdoilla.

Tiililaatat aina edullisesti ja yli 10muuta tuotetta rakentamiseen, sisustukseen ja pihalle. Sisätilojen lattiamateriaaleina laatat ovat kasvattaneet suosiotaan suhteessa perinteisiin puu- ja laminaattipintoihin. Suosio on ymmärrettävää, sillä lattialaatta . Hyvin lämpöä varaava tiililaatta on järkevä valinta, kun halutaan mahdollisimman suuri hyöty lattialämmityksestä ja lattiaan miellyttävä pintalämpötila. Aidot, käsityönä tehdyt tiilet seinään, lattiaan ja kattoon on valmistettu ikivanhoin menetelmin.


Tämä kookkava ja näyttävä tiililaatta on paksuudeltaan cm.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia