Rhv saneeraus

Korjausrakentamisen erikoisliike, joka toimii pääasiassa Oulun ja ympäristökuntien alueella. RHV – Saneeraus ja Suunnittelu Oy aloitti toimintansa vuonna . RHV-Saneeraus ja Suunnittelu Oy yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti.

Yritys: RHV-Saneeraus ja Suunnittelu Oy, Oulu, Y-tunnus: 1058764- Katso yhteystiedot, taloustiedot, protestit sekä uutiset maksutta Taloussanomien . Virallinen nimi: RHV-Saneeraus ja Suunnittelu OyYTJ. Toimiala: Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen (TOL: 41200) YTJ. RHV-Saneeraus ja Suunnittelu Oy on korjausrakentamisen erikoisliike.

Toimimme pääasiassa Oulussa ja sen lähialueilla. Y-tunnus: 1058764-2; Postiosoite: VOUDINTIE 904Oulu; Toimiala: Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen (41200).

Toiminimi: RHV-Saneeraus ja Suunnittelu Oy; Y-tunnus: 1058764-2; Toimitusjohtaja: Virtanen Riitta Helena; Kieli: Suomi; Päätoimiala: Asuin- ja . RHV-Saneeraus ja Suunnittelu Oy, OULU, FI, Revenue: 1. Industry: Construction of buildings, Business ID: 10587642. RHV-Saneeraus ja Suunnittelu Oy, Oulu, RHV – Saneeraus ja Suunnittelu Oy on korjausrakentamisen erikoisliike, joka toimii pääasiassa Oulun ja . Kiinteistönhoito; Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät ry, Oulun Yrittäjät ry; Yrityksen koko: työntekijää . RHV - Saneeraus ja Suunnittelu Oy on korjausrakentamisen erikoisliike, joka toimii pääasiassa Oulun ja ympäristökuntien alueella. RHV-Saneeraus ja Suunnittelu Oy - Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen.


Rhv-Saneeraus Ja Suunnittelu on yritys, jonka y-tunnus on 1058764-2. Rhv-Saneeraus Ja Suunnittelu in Oulu, reviews by real people. Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what's great and not so great in . Yrityksen RHV-SANEERAUS JA SUUNNITTELU OY (y-tunnus: 10587642) taloustiedot. Yritykselle RHV-SANEERAUS JA SUUNNITTELU OY löytyy seuraavat .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia