Lattiakaivon vedeneristys

Kiilto Kaivolaippa lattiakaivon kohdalle. Sisä- ja ulkonurkissa voidaan käyttää valmiita nurkkakappaleita. Lattiakaivo vedeneristetään joko käyttämällä kaksinkertaista lattiakaivovahviketta tai butyylistä . Näin teet märkätilojen lattiaan Vetonit vedeneristyksen.


Lattian kaltevuuden on oltava sellainen, että vesi valuu esteettä lattiakaivoon. Vedeneristyksen ja lattiakaivon liitoksen on oltava niin tiivis, että . Seinän vedeneristäminen: pohjustus, vedeneristys ja laatoitus 10.

Lattian vedeneristäminen: pohjustus, nurkkavahvistukset, lattiakaivo. Märkätilan lattian vedeneristys Vetonit Vedeneristysjärjestelmän tuotteilla:. Lattiakaivon kohdalla vedeneristeen kalvopaksuuden tulee kaivotyypistä riippuen . Ylimääräinen leikataan kiilarenkaan sisäpuolella pois.


Vetonit Vedeneristys, liittymä suoraan Vieser-kaivoon. Mittaa ennen vedeneristystä, että kaadot ovat riittävät. Lattiakaivon kohdalla vesieristeen suositeltava paksuus mm.


Lattiakaivon liitos ja lattian vedeneristäminen kauttaaltaan. Mikrokuituvahvistettu, 1-komponenttinen vedeneriste märkätilojen.

Kiilto Kerafiberin ja yleisimpien lattiakaivojen yhteensopivuus on testattu ja hyväksytty. Vedeneristyksen ja lattiakaivon liitoksen on oltava niin tiivis, että vesi ei pääse . Lattiakaivon ja sen korokerenkaan on liityttävä lattian vesieristykseen niin luotettavasti, ettei edes kaivon tukkeutumisen aiheuttama . Lattiakaivon, irrotettava vesilukko, asennus laattalattialle. Rakennusinsinööriliiton julkaisussa RIL 107-20kohdassa 7. Putkien vedeneristys tehdään kuten kuvassa. Lattiakaivon kohdalle asennetaan itsekiinnittyvä tiivistekaulus. Lattiakaivo on vedeneristyksen arin kohta, minkä takia se pitää asentaa ja tiivistää erityisen huolellisesti.


Kiilto Kerafiber vedeneristeen ja Unidrain lattiakaivon liitok- sen vesitiiviyden testaus. Kiilto Kerafiber vedeneriste, l, merk. Lattian vedeneristäminen: pohjustus, nurkkavahvistukset, lattiakaivo läpiviennit, vedeneristys, laatoitus ja viimeistely. Lattian vedeneristys tehdään aina seinien laa-.


Kylpyhuoneen vedeneristyksen ja laatoituksen työjärjestys.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia