Kemiallinen wc vuokraus

Kemiallinen WC melkein kuin kuivakäymälä tai kompostikäymälä. WC-vuokraus on silloin järkevin ja helpoin ratkaisu. Ykkösvessat tarjoaa sujuvaa wc-vuokrausta kaikenlaisiin tapahtumiin sekä.

WC-vaunut, Pikkula-WC:t sekä kemialliset WC:t paikkoihin, joissa ei ole . VälimuistissaSamankaltaisiaVuokravessa on oivallinen apu esim. WC-vuokrauspalvelut: Erilaisiin tapahtumiin (festarit, juhlat ym.) Rakennustyömaille; Paikalleen kuljetus ja nouto; Tapahtuman aikainen lokahuolto ja puhdistus . Käymälässä on litran huuhteluvesisäiliö ja litran septisäiliö.

Tilat varustetaan tarvittavilla kalusteilla ja asennetaan käyttövalmiiksi. Toimistotilat lataa esite; Sosiaalitilat; Teräskontit; Siirrettävät wc:t . Kemiallisen WC:n (esim. matkailuautoista) voi Kuopiossa tyhjennyttää kesäaikana esim. Rauhalahden leirintäalueella tai matkustajasatamassa. Häät tulossa ja häätilan wc tilanne huolestuttaa, selviääkö yhdellä wc:llä kun vieraita on 100? Mitä maksaa yhden tuollaisen baja majan vuokra?


Vuokra-wc säästää työvoimakustannuksia silloin, kun työstä maksetaan korvausta. Kemiallinen WC on erinomainen valinta paikkoihin, joissa ei ole viemäriin .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia