Allaskaappi musta

Cello Saga 6-allaskaapissa on kaksi vetolaatikkoa, jotka sulkeutuvat pehmeästi. Allaskaapin väri on musta, kiiltoaste puolikiiltävä. Cello Saga -kalusteryhmä tuo kylpyhuoneeseen minimalistista designia tyylikkäillä suorilla linjoilla.

Cello Saga 8-allaskaapissa on kaksi vetolaatikkoa, jotka . Pakkaus sisältää allaskaapin, altaan ja vetimen. Hafa Solo on erinomainen pienen tilan säilytysratkaisu. Allaskaapissa on kiiltävä pinta, yksi hylly, sekä posliininen pesuallas.

Otsoson YOUNG ALLAS JA ALLASKAAPPI MUSTA - mitat S2x L4x K6mm sisältää altaan ja allaskaapin koottuna sekä vesilukon LVI-no: 6040166 . Laajenna BRIO-keittiötä upealla allaskaapilla, joka sopii täydellisesti mustan BRIO-hellan viereen. IKEA - METO Allaskaappi, puukuvioitu musta, Tingsryd puukuvioitu musta, , Rungon rakenne on tukeva – paksuus mm. Musta Plana 70-allaskaappi edustaa kotimaisen Polarian Plana-sarjaa, joka mahdollistaa monipuoliset ja kestävät sisustusratkaisut kylpyhuoneeseen tai . Laajenna Brio-keittiötä upealla allaskaapilla, joka sopii täydellisesti mustan Brio-hellan viereen.

Tuotteet Kylpyhuoneen kalusteet Allaskaappi- ja allassetit. Romeo allas ja allaskaappi, Romeo allas ja. Art nr: väri, malli, pesuallas, leveys, Hinta. Allaskaapissa pehmeästi sulkeutuva ovi. Kaapissa säädettävä hylly, oven sisäpuolella säilytyshylly.


Sarjan väreinä ovat kiiltävä valkoinen ja kiiltävä musta. Allaskaapin saranoissa on Soft Close -mekanismi. Allaskaappi on saatavana joko pesualtaalla tai . Ikean musta Rönnskär-sarjan allaskaappi.


Kootun tuotteen koko Leveys: cm Syvyys: cm Korkeus: . Otsoson YOUNG allas ja allaskaappi, LVI-6040166. Tuotteen toimituskustannus: Ilmainen toimitus ! Setit sisältävät allaskaappin ja altaan valmiiksi koottuna . Löydä Brio Allaskaappi (Musta) parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia