Seinäkaappi kylpyhuoneeseen

Tyylikäs ja käytännöllinen kylpyhuone, siihen tarvitset toimivat ja oikein mitoitetut kylpyhuonekalusteet, allas-, peili- ja sivukaapit, kalusteryhmät, peilit, . Hemmottele itseäsi viihtyisällä kylpyhuoneella.

Meiltä löydät kaikki seinäkaapit kylpyhuoneen säilytykseen. Korkea kaappi on elegantti valinta, ja suoralinjaisena klassikkona se luo kylpyhuoneeseesi puhtaita linjoja ja ajattomuutta. Yksiovinen peilikaappi on valmistettu kosteudenkestävästä, valkoiseksi pinnoitetusta P5-luokan lastulevystä.


Sivu- ja seinäkaapit ja paljon muuta tarpeellista rakentamiseen ja remontointiin löydät edullisemmin Talotarvike.

Tällä sivulla löydät kuvia kylpyhuoneista, joiden kalusteratkaisuissa käytettiin täyspuisia. Osta seinäkaappi kylpyhuoneeseen JUVIn nettikaupasta.

Isompaan kylpyhuoneeseen on helppo valita korkea kaappi. Kylpyhuoneen korkea kaappi tuo paljon säilytystilaa ja tyylikkään kaapin avulla muutat myös . Valmistamme kylpyhuonekalusteet sekä kiintokalusteet kodinhoitohuoneeseen ja keittiöön. Kosteat tilat asettavat haasteen kalusteille. Polaria-kylpyhuonekalusteet ovat jauhemaalattua terästä joten ne kestävät kosteutta ja kulutusta ja ne ovat . Otsoson ROMEO LED PEILIKAAPPI - mitat S240x L4x K695mm korkeakiiltoinen pinta LED-valot Pistorasia Kaksipuolinen peili suojausluokka IP44 . Korkea Gustavsberg Logic 18-seinäkaappi on kaksiosainen ja sen runko on valkoista melamiinia.


Kaapin oven värin voit valita kuudesta vaihtoehdosta: . Viimeistele kylpyhuone kauniilla saman sarjan hammasharjamukilla ja saippuapumpulla. Suositut muoviset meikkitelineet pitävät meikit ja sudit ojennuksessa, . Vaivattomasti kaikki LVI-tuotteet netistä! FI kylpyhuone kaappi tuo edulliset tarjoukset suoraan kotiin!


Myydään seinäkaappi, runko peltiä ovet lasia. Leveys cm, korkeus cm ja syvyys 1cm. Valikoimastamme löydät muun muassa suihkut, .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia