Seinä wc teline

Seinään asennettaviin WC-istuimiin sopivia vakioasennuselementtejä on saatavissa huoneenkorkuiseen tai matalampaan asennukseen 1cm korkeana . Gustavsbergiltä löytyy myös asennustelineitä seinään kiinnitettäville WC-istuimille, pesuistuimille ja pesualtaille. Lattia wc:n tilalle siisti seinä-wc-kokonaisuus.

Laatoitetun seinämän taakse on piilotettu korkea asennusteline ja piilosäiliö ja irrotettava taso toimii laskutilanana. Seinä-WC:n asennusteline asennetaan aina vedeneristetyn ja lattialta laatoitetun pinnan päälle. Asennustelineen taakse jäävää seinää ei tarvitse laatoittaa.


Kestävä ja turvallinen wc-asennusteline sopii kaikkiin seinä-wc-malleihin tehden asennuksesta nopeaa, helppoa ja ergonomista.

Seinä-WC asennusteline Schwab Duplo Basic. Seinä-WC Schwab on ratkaisu sinulle, joka arvostat sekä muotoilun selkeyttä että siivouksen helppoutta. Hinta 2€) WC-elementti, käyttö edestä - cm lattiarakennetta varten. Seinä WC-istuimet ja paljon muuta tarpeellista rakentamiseen ja remontointiin löydät edullisemmin.


Soft Close -kansi, seinäteline ja kromattu painonappi. Täydellinen Ido Seven D Seinä-WC paketti, joka sisältää Seven D seinä-wc -istuimen pehmeästi laskeutuvalla Slow Close -kannella ja pikairroitus Quick . Geberit Duofix asennuselementti on suunniteltu erityisesti seinä-WC:tä varten. Rej Design Smart BTU 6S kuivausteline.


IDO Seinä wc:n korkea asennusteline ja säiliö 91372.

Säiliö painonapeille 6908 6908 6908 690ja 69087. Asennuselementin viemäriputki liitetään vanhan wc:n viemäriin. Telineissä on syvyyssäätö, jonka ansioista viemäriputken ei tarvitse olla seinässä kiinni. Suomeen asennettavissa malleissa on videosta poiketen.


Triomont XS on asennusteline, joka on tarkoitettu seinään kiinnitettävien wc-istuimien asentamiseen. Korkea malli sopii suoralle seinälle tai nurkkaan .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia