Lasiovet mittojen mukaan

Lasiovemme ovat karmittomia ja mittojen mukaan tehtyjä. Lasiovet valmistetaan karkaistusta turvalasista. Lasiovet mittatilaustyönä sävyn, mittojen ja kuvioinnin mukaan.

Ovi on saranoitavissa suoraan seinään, lasiseinään tai massiivipuukarmiin. Saunan lasiovet ja -seinät, karkaistua turvalasia ja erilaisia lasisia ratkaisuja. Lasimestarin saunanovet ja lasiovet heti varastosta.


Itä-Helsingin Lasi Oy on pääkaupunkiseudun johtava lasiovien valmistaja ja.

Itä-Helsingin Lasi valmistaa kokolasiset ovet kaikkiin tiloihin mittojen mukaan . Valmistamme lasiovet kaikkiin tiloihin mittojen mukaan. Lasivaihtoehtoja on useita, tarvitaessa kauttamme onnistuu myös lasin teippaukset ja hiekkapuhallukset. Huonekorkeus kylppärissä on 2m, ja saunanoveksi haluttaisiin nykyisen . Mitat: Ilmoita aina lasin leikkaus mitat, Katso tästä yleiset lasin mitoitus ohjeet. Saunan karmilliset lasiovet löytyvät vakiomittaisena varastosta ja karmilliset erikoismittaovet tehdään tilauksesta. Meiltä saat esimerkiksi toimistoosi kestävärakenteiset lasiovet ja -seinät, keittiöösi modernia tyylikkyyttä.


Toimitamme lasiovet kaikkiin tiloihin mittojen mukaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia