Kylpyhuone saunaremontti hinta

Kuinka paljon minun saunaremonttini maksaa? Lue ja selvitä mitä muiden sauna- ja kylpyhuoneremontit ovat maksaneet. Selvitä paljonko kylpyhuoneremonttisi maksaa.

Urakkamaailman kautta kilpailutettuja . Remontti oli hyvinkin perusteellinen ja toteutettiin . Mitä saunan ja kylpyhuoneen remontointi maksaa? Saunaremontin ja kylpyhuoneremontin hinnassa eritellään materiaalit ja työ.

Olen teettämässä ensi kesänä kylpyhuone-sauna -remonttia. Kampanja koskee normaalihintaisia laattoja kokonaisremontin yhteydessä. Hei, ostimme -omakotitalon johon oli tarkoitus tehdä itse kylpyhuoneremontti.


Laatoitus onnistui sukulaisen toimesta, loput itse. Ostimme talon, johon teemme pesuhuone ja saunaremontin, pesuhuone n neliöö, sauna ehkä neliöö. Alkuperäinen hinta-arvio ammattilaiselta oli max.


Saunan koko on suoraan suhteessa sen hintaan, joten tässä. Mieti ennen saunaremontin tai uuden saunan suunnittelua, montako henkilöä saunaa käyttää? Meillä remontti menossa ja kas kummaa viimesistä hankinnoista saakin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia