K rauta allaskaappi

ALLAS + ALLASKAAPPI DAY 4MATTA VALKOINEN. ALLASKAAPPI POLARIA PLANA 70L60XS31XK67CM. Valkoinen allaskaappi valkoisella posliinialtaalla.

Kaapin materiaali MDF, maalattu kiiltävän valkoiseksi. ALLAS + ALLASKAAPPI DAY 4MATTA VALKOINEN Atmosphere Image Additional image 2. Day on kätevä ja tyylikäs pieni kaluste kekseliäällä säilytyksellä.

Cello Logos 6-allaskaapissa on kaksi vetolaatikkoa, jotka sulkeutuvat hiljaa ja pehmeästi. Laatikoissa on käytännölliset, pitkät vetimet. Myös pienet yksityiskohdat kuten kaunis suihkuverho tai WC-paperiteline ja siistit allaskaapit tekevät kokonaisuudesta huolitellun. Allaskaapin vetolaatikossa hitaasti sulkeutuvat kiskot.


Lasin ja puhtaanvalkoisen värin yhdistelmä tekee Triton-kylpyhuonekalusteista tyylikkään ja raikkaan kokonaisuuden. Cello Saga -kalusteryhmä tuo kylpyhuoneeseen minimalistista designia tyylikkäillä suorilla linjoilla. Cello Saga 8-allaskaapissa on kaksi vetolaatikkoa, jotka . Cello Logos 7-allaskaapissa on kaksi vetolaatikkoa, jotka sulkeutuvat hiljaa ja pehmeästi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia