Homepesu kylpyhuone

Oletko löytänyt kylpyhuoneesi laattasaumoista mustaa likaa? Kyse voi olla saumoihin pesiytyneestä homeesta. Home viihtyy kosteassa kylpyhuoneessa, mutta sen muodostumisen saa estettyä oikeilla toimenpiteillä.

Alta löydät tapoja vähentää hometta kylpyhuoneessa. Mikrobikasvuston poistoon ja ehkäisyyn. Maalattu ja maalaamaton puu, kivi, betoni, posliini, muovi, lasi ja pelti.


Hei, Meillä on ollut kylpyhuoneessa aina toisinaan epämiellyttävä haju, jonka lähdettä ei olla pystytty paikantamaan.

Kysymys: Homeiset laattasaumat kylpyhuoneessa. Jos käyttää esim Boracol-merkkistä homeenpoistoainetta niin riittääkö pelkkä homepesu. Lähtee varmaan tehokkaalla homepesulla kyllä pois. Mikään Universal Stone ei vie jälkiä kokonaan pois. Homepesu kannattaa suorittaa jo hyvissä ajoin, heti kun hometta alkaa.


Homepesuaine puu-, kivi-, betoni-, posliini-, muovi-, lasi- ja peltipinnoille ulkotiloissa. Soveltuu käytettäväksi kosteissa tiloissa kuten kylpyhuoneet, saunatilat, . Joskus maalattujen ulkopintojen huolloksi riittää pesu, joka myös estää homekasvuston kiinnittymisen. Tässä videossa käsitellään maalattujen .

Alkaa ottamaan päähän tuo kylppäri, kun laattojen saumat menee homeeseen. Juuriharjalla ja kloriitilla saa kyllä homeet pois hetkeksi, mutta. Hometta voi olla silikonisaumoissa, joita on esimerkiksi keittiöissä tiskialtaan ja laatoituksen saumassa, sekä kylpyhuoneessa vastaavissa . Saniteettitilat lajitellaan märkä- ja kuivatiloihin. Kylpyhuoneen laattojen saumojen mustat pilkut ovat yleensä hometta, mutta eivät silti välttämättä merkitse terveyshaittaa.


Lue Kotivinkin asiantuntijan parhaat vinkit keittiön ja kylpyhuoneen kaakelien puhdistukseen. Tämän tuloksen kuvausta ei ole saatavilla sivuston robots. Homeenpoistoliuosta käytetään homeen poistamiseen ulkopinnoilta ennen maalaamista tai muuta käsittelyä.


Tuote soveltuu sekä maalamattomille että . Käyttö: Homepesu puhdistaa ja desinfioi levien ja homeen likaamat pinnat. Kivilattiat, portaat ja kylpyhuone puhdistuvat hajuttomasti ja myrkyttömästi .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia