Sauna ovi

Saunan ovet -tuoteryhmän tuotteet löydät edullisesti Netraudasta. Saatavilla jo tuotetta - klikkaa ja tutustu tarjouksiin! VälimuistissaSamankaltaisiaTuotemerkki.

JELD-WEN (38); CELLO (26); MATTI-OVI (8); FORSSAN METALLITYÖT (8); No Brand (12). Laajasta valikoimastamme löydät saunanovet lasilla tai ilman, kotiin tai mökille. Hyvä saunanovi on turvallinen sekä luo ilmettä saunatilaan.


Valikoimastamme löydät perinteiset kokopuiset ovet sekä tyylikkään lasiovet.

JELD-WENin saunanovi on tyylikäs ja tilantuntua lisäävä sisustuselementti. Saunan lasiovi pitää lämpimät löylyt löylyhuoneessa ja koristaa . Myös Byggmaxissa myytävät saunan ovet ovat suurimmaksi osaksi lasiovia. Löydät hyvät saunanovi-valikoimat meiltä. Lasinen saunanovi avartaa saunatilasi ja päästää valon tiloihin. Voit valita saunan lasiovesi karmillisena tai karmittomana, karmiksi voit valita mäntypuusta, . Kokolasisissa saunanovissa on kirkkaan, savunharmaan tai pronssin värinen lasi puuvalmiilla mäntykarmilla tai tyylikkäällä tervaleppäkarmilla.


Sun Saunan karmittomat lasiovet viimeistelevät saunaosaston laadukkaasti ja tyylikkäästi. Laajasta ovivalikoimastamme löytyy sopiva ovi jokaiseen saunaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia