Vedeneristys ohjeet

Tähän esitteeseen voi tutustua alla olevan selailuversion avulla. Esitteen voi ladata omalle työasemalle . Vedeneristys on tärkeä osa märkätilojen rakennetta.

Lattian vesieristys on syytä tehdä huolellisesti. Lattian vedeneristys tehdään aina seinien laa-. ARDEX-vedeneristeistä löytyvät oikeat tuotteet märkätilojen, parvekkeiden ja altaiden eristyksiin. ARDEX 8+on ollut Suomen markkinoilla jo yli .

Kylpyhuoneen vedeneristys ja laatoitus kotimaisella Kiilto Kerafiber vedeneristysjärjestelmällä. Mittaa ennen vedeneristystä, että kaadot ovat riittävät. Kiilto Kerafiber on vesiohenteinen mikrokuituvahvistettu käyttövalmis vedeneriste pesuhuoneiden, saunojen ja vastaavien märkätilojen lattia- ja seinäpintojen . Kaikki suunnitteluun tarvittava aineistomme kätevästi yhdestä paikasta. Tästä osiosta löydät kootusti Kiilto-rakennustarvikkeiden työselosteet, menetelmäoppaat, .

Varmistaaksesi vedeneristeen toimivuuden on tärkeää kontrolloida materiaalimenekki. Maanvastaiset rakenteet pitää vedeneristää sellaisissa paikoissa, missä vedenpainetta voi syntyä rakenteen pintaan. Vedeneristys tehdään aina kumibitumikermeillä. Kylpyhuone altistuu kovalle kosteusrasitukselle. Katso Meidän Talon asiantuntijan ohjeet kylpyhuoneen vedeneristyksen ja laatoituksen . Telattava yksikomponettinen massa märkätilojen lattioiden ja seinien vedeneristykseen Vetonit Vedeneristystyöohjeiden mukaisesti.


RIL 107-20sekä SisäRYL 201 lisäksi aihetta käsitellään mm. Eikö taloyhtiön pitäsi myös hoitaa seinien vedeneristys? Valmistajien ohjeet taas edellyttävät että seinän ja lattian vesieristys liittyy toisiinsa valmistajan . Määräykset ja ohjeet tulevat voimaan päivänä tammikuuta 19ja korvaavat 12. Mikä on vesieristys ja miten varmistua, että vesieristys tulee hoidettua kunnolla? Kilpailuta vesieristystyösi ja säästä rahaa remontissasi.


Märkätilan lattioihin ja seiniin tehdään aina vedeneristys. Aina kun tilassa on lattiakaivo – oli tilan käyttötarkoitus mikä tahansa – on siellä oltava myös lattian .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia