Kuivakäymälä mökille

Mainio vaihtoehto on Biolan Icelett, pakastava käymälä. Biolan Simplett on pieni, helppohoitoinen ja siisti kuivakäymälä loma-asunnolle. Edulliset kuivakäymälät mökille ja vapaa-ajan asunnoille Netraudasta.

Tutustu kattavaan valikoimaan ja tilaa oma kuivakäymälä netistä! Nykyaikainen hyvin toimiva kuivakäymälä on käytössä hajuton ja viihtyisä ja mukava. Vähäisemmässä käytössä olevalle mökille tai vanhan maapohjaisen . Nykyaikaiset kuivakäymälät eivät haise, eikä tyhjennyksessä likaa käsiä.

HS neuvoo, miten löydät monien mallien joukosta sopivan mökillesi. PikkuVihreän valikoimista löydät helppohoitoiset, hajuttomat ja ekologiset kuivakäymälät – olit sitten yksityinen kesämökkeilijä tai suurkohteen ylläpitäjä. Aikaisen kevään myötä meille on tullut reippaasti tiedusteluja ja kyselyjä kesämökkien käymälöistä. Kompostoiva, polttava vai pakastava käymälä?


Tutustu vaihtoehtoihin ja lue Meidän Mökin kuivakäymälöiden valintaopas! Osta perinteinen kompostoiva tai erotteleva kuivakäymälä kätevästi verkkokaupasta - myös nykyaikaiset polttavat ja .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia