Betonilattia kylpyhuone

Betoni on hieno sisustusmateriaali myös kylpyhuoneissa ja muissa kosteissa tiloissa. Elämyslattia+ pinnoitteella voidaan toteuttaa betonista kylpytilat, saunat ja . Olen jo oppinut, että kylpyhuoneen betonilattia on jatkuvasti suuressa vaarassa kastua ja täytyy ehdottomasti suojella eli vesieristää, joko muovimatolla tai .

Betonikylppäri, Betonikylpyhuone, Kylpyhuone, Kylpyhuoneen. Fiilikseen vain kuuluu oleellisena betonilattia ja tavoitteena myös jättää . Kylpyhuoneen seinäpintoja tehdessä materiaalin työstö oli jo meille tuttu alakerran betonilattian tekemisestä. Tämän kuivattua, betonilattia hiottiin tasaiseksi ja sitten puhdistettiin huolella hiontapölystä.


Minun ajansäästövinkkini on laatoituksen unohtaminen kylpyhuoneessa. Laatoitukselle on siis olemassa vaihtoehtoja, . Uusi kylpyhuone ei aina tarkoita kaiken kattavaa jättiremonttia. Posts about betonilattia written by hanna. Jos haluaa kylpyhuoneeseen uudet pinnat, vanhoja laattoja ei tarvitse purkaa. Niiden päälle voi levittää mikrosementtiä, jos vesieristeet ovat . Miten saisin kauniin harmaan betonilattian kylpyhuoneeseen.


Näin sisustuslehdessä kauniin betonilattian, joka oli varmaankin käsitelty vahalla tai jollain lakalla. Oletteko ajatelleet tehdä myös kylpyhuoneiden lattiat betonista?

Vanha kylppärin ja saunan lattia oli rossipohjainen levylattia (kosteudenkestävää lattialastulevyä),jonka . Seiniin saa betonipinnan usein myös samoilta firmoilta, ketkä tekevät betonilattioita, mm. Vanha kylpyhuone odotti remonttia yli kymmenen vuotta. Erityistä tuskaa tuottivat nuhruinen suihkukaappi, kaakeleista kasattu allastaso, . Terra lime,kylpyhuone, laasti, rappaus, saumaton, sauna, spa, betoni . Yläkertaan päädyttiin koska se on isoin huone (10m2) mihin kylpyhuonetta. Betonilattia yläkerran vessaan kuulostaa mielestäni aika uskaliaalta hirsitalossa.


Betonilattia on meidän ykkösvaihtoehto lattiaksi, jos se vaan mitenkään järkevästi (ja edes kohtuulliseen hintaan) tänne. Kaikki; Askelmat; Huonekalut; Julkiset-tilat; Keittiöt; Kylpyhuoneet; Muut. Näytä: Kaikki Kuvat (10) Blogijutut (4).


Mikrosementtiä remontoidussa kylpyhuoneessa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia