Wc tukossa

Lapsemme tukki jälleen kerran pöntön, laittoi sinne paperia (siis pyyhittyään kakkapyllynsä) aika paljon. Pönttö on nyt sitten tukossa, ja on aivan täynnä . Meillä on kylpyhuoneessa WC-pönttö, joka on mennyt osittain tukkoon.

Likakaivokin tyhjennettiin tästä syystä, mutta se ei auttanut. Menikö vessasi tukkoon, eikä viemäripumppua ole vielä tullut hankittua? Kaada noin desin verran nestemäistä pesuainetta WC-pönttöösi.


Jos tukos ei hajoa itsestään, kaada sangolla vettä wc-altaaseen samalla, kun painat huuhtelunappia.

Mitään pumppua ei löydy, ja pönttö akuutisti tukossa. Tiettävästi ei mitään epäorgaanista pöntössä pitäisi olla. WC-pönttö tukossa - kotikonsteja avaamiseen? Illalla meni tukkoon ja omin voimin ei saatu tukosta pois.


Yksikään putkimies ei enää niin myöhään suostunut tulla sitä katsomaan. Ostin halpaa wc-paperia, mutta lahemman tarkastelun jalkeen paperi on aivan selvasti talouspaperia eli se EI ole tarkoitettu . Huomasitko, että lavuaari tai wc vetää huonosti? Tai että viemärit pulputtavat tai wc-pöntön vesipinta nousee hetkellisesti?


Osaatteko kertoa seuraavaan viemäriongelmaan mikä olisi järkevin tapa korjata asia.

Kaikkeen sitä törmää kun vanhaksi elää. Eli; vastaan on nyt tullut vessanpönttö, jossa vesi vedettäessä nousee ensin ylöspäin ja sitten . Jo mainittu ämpärillä vettä WC-pönttöön kova sana, mutta toinen vielä. Ainakin on auttanut omaan pönttöön, joka menee tukkoon suht usein.


Perheen parempi puolisko oli jättänyt keittiön pöydälle lapun. Kirsi on testannut vanhat keinot tukkeutuneen wc-pöntön avaamisessa: ”Kehotettiin ystävällisesti kaatamaan kahvikupillinen ruokasoodaa . Aivan ensiksi voisit kokeilla kaataa ämpärillisen vettä pönttöön mahdollisimman korkealta. Jos vesi on jo tulossa yli, niin tämä keino ei oikein . Jos tukos on sellaisessa putkessa, johon tuon vehkeen voi työntää (esim. wc-pöntön kautta) niin sillä sen luulisi lähtevän. WC:n pönttö on mennyt melkoisen tukkoon, olen koittanut imukupilla ja wc-harjalla sorkkia, mutta ei. Jos se on tukossa ni älä nyt heti vielä vedä :D koita tökkiä ja hajottaa sitä.


D yleens on käytetty liikaa wc-paperii ja se on muodostanu sen . Kyllä ne silloin tällöin tukkoon voi mennä, varsinkin vanhempien . Meiltä viemärin avaus onnistuu jopa tunnin sisällä soitosta! Hoidamme kodin tukkeutuneet viemärit, WC-istuimet, lavuaarit ja lattiakaivot.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia