Wc istuin korkea

Gustavsbergillä on pitkät perinteet kylpyhuonekalusteiden valmistajana. Filosofiana on alusta lähtien ollut korkea laatu, hyvä muotoilu ja innovatiiviset ratkaisut. Piiloviemärimalli (S-lukko), ruuvikiinnityksellä, korkea istuin, huuhtelu.

Peruskorjaus-wc, korkea malli, viemäröinti lattiaan (s-lukko), sisäänrakennettu Fresh WC -raikastintoiminto. IDO Glow -sarjan huuhtelukaulukseton WC-istuin on hygieeninen ja helppo pitää puhtaana Smart-lasitteensa. WC-istuin IDO Seven Derikoiskorkea 38212.


Suositko kylpyhuoneessasi korkeamallisempaa WC-istuinta?

Siinä tapauksessa kannattaa kurkata korkeat WC-istuimet -valikoimamme, josta löydät tyylikkäitä . Helposti puhdistettava ja minimalistinen muotoilu. Korkea istuinkorkeus mukavuuden parantamiseksi. Wc-istuimiamme on eri korkuisia ja syvyisiä.


Korkeat mallit sopivat erityisesti pitkille tai iäkkäille henkilöille. Wc-istuimen molemmille puolille kannattaa jättää . WC-ISTUIN EI KANTTA GBG 15NAUTIC DUO HF KORKEA. WC-istuin on yksi kodin tärkeimmistä kalusteista.


Bauhausista saat erilaiset WC-istuimet ja WC-kalusteet ja edulliseen hintaan!

Hyvä wc-istuin on kuin kuninkaan valtaistuin. Kehukaa tai antakaa risuja WC-pöntöille. Arabian peruspönttöön joka on cm korkea. Tuote Wc -istuin on varustettu kaksoishuuhtelumekanismilla. Altaan voi huuhdella joko kolmen tai kuuden litran vesimäärällä.


Käytetty paikallaan mutta vaihdettu toiseen. Kuvaus, Korkea malli, viemäröinti lattiaan (s-lukko), sisäänrakennettu Fresh WC -raikastintoiminto. Kiinnitysreiät wc-jalassa, kiinnityssarja (62052) ja viemäriliitin . WC-ISTUIN IDO 376SEVEN D KORKEAIDO:n WC-istuin Seven D 376on korotettu yleismallin WC, josta viemäri voidaan liittää joko seinään. Korkea malli, seven viemäröinti lattiaan (s-lukko), sisäänrakennettu Fresh WC -raikastintoiminto. WC-istuin Gustavsberg Nautic, S-piilolukko, korkea malli, jossa istumakorkeus 460mm, asennus lattialle.


WC-istuin IDO Seven D korkea sisältää kannen ja kiinnityssarjan, kromattu painonappi. Kovalla istuinkannella, kaksoishuuhtelu.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia