Taulut ikea

Mitä jos vaihtaisit virtuaalisen seinän ihan oikeaan seinään ja kokoaisit sille kauneimmat ja rakkaimmat taulut, valokuvat ja julisteet? Ripusta rakkaimmat muistot seinälle tai esittele viherpeukalotaitojasi sisäpuutarhan (tai tekokukkien) . Käytämme evästeitä, jotta voimme varmistaa, että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin.

Jos jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun . IKEA - VILSHULT, Taulu, Kuva: Jean-Marc CharlesKuva on paikallaan, joten taulu on valmis ripustettavaksi.

IKEA - VILSHULT, Taulu, Kuva: Irene Suchocki. Taulut ovat helppo tapa elävöittää kotia ja tuoda persoonallisuutta sisustukseen. IKEA - KOPPARFALL, Taulu, Taulut ovat helppo tapa elävöittää kotia ja tuoda persoonallisuutta sisustukseen. IKEA - PJÄTTERY Taulu, Kuva: Eva Charlotte FranssonPainettu korkealaatuiselle kanvakselle, joka antaa kuvalle eloa ja syvyyttä. IKEA - ERIKSLUN Taulu, Kuva: James Guilliam.


Kuva on paikallaan, joten taulu on valmis ripustettavaksi. IKEA - OLUNDA, Taulu, Kuva: Leonardo da Vinci (1452–1519). Kuvat ovat irti kehyskartongista, jolloin syntyy irtonainen, leijuva vaikutelma, joka antaa kuville . Hobitti Smaugin autioittama maa juliste kehystetty, Taulut, Sisustus ja huonekalut,.

IKEAN SUURI TAULU, Taulut, Sisustus ja huonekalut, Järvenpää, Tori. Myydään kpl tauluja Ikean Ribba-kehyksillä. Sisältää kuvassa näkyvien kuvien lisäksi kolmannen saman tyylisen kuvan.


Kaupungit-kategoriassa on inspiroivia näkymiä lähes kaikkialta maailmasta Brysselistä Brooklyniin ja Manhattanilta Manchesteriin. Suunnilleen neliö, korkeus 3cm ja leveys cm.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia