Seinäkaakelit

Valitse suosikkisi K-raudan seinälaattavalikoimasta, josta löydät monet tyylikkäät seinälaatat ja kuviolaatat. Käytännöllisillä ja helppohoitoisilla seinälaatoilla laatoitat kylpyhuoneen, wc:n tai muiden tilojen seinät tyylikkääksi ja kestäväksi seinäpinnoiteeksi. Valkoinen seinälaatta, jossa hento kastehelmiä muistuttava kuvio. Sopii monenlaisiin koteihin ja julkisiin tiloihin. Kaikki Kaakelikeskuksen lattialaatat sopivat käytettäväksi seinillä.


Vain seinälaatoiksi sopivia laattoja on kuitenkin runsaasti. Seinälaattamallistoomme olemme valinneet hyvin laajasti eri tyylisuuntia edustavia vaihtoehtoja.

Valkoiset peruslaatat eri kokoisina ja erilaisilla pinnoilla ovat . Seinälaatat aina edullisesti ja yli 10muuta tuotetta rakentamiseen, sisustukseen ja pihalle. Kaakelit on pakattu laatan pakkauksiin. Kysymys: Kylpyhuoneen lattiakaakelien vaihto niin, että jättää seinäkaakelit paikalleen.

Valikoimassa on runsaasti eri kokoja, käsinkosketeltavia struktuurisia pintoja sekä värimaailmaltaan monipuolisia ja trendikkäitä sävyjä. Hinnat ovat verottomia nettohintoja ellei toisin mainita. Kauniit, kestävät ja helppohoitoiset seinälaatat ovat erinomainen valinta kotiin. Hanki omasi nyt Netraudan laajasta tarjonnasta! Sen verran pihejä ovat vanhempani että haluaisivat säilyttää kertaalleen luvulla vaihdetut seinäkaakelit kylpyhuoneessa.


Kaakeli Metro viistetyillä reunoilla. Upeat viistoreunaiset seinäkaakelit, jotka on ladottu kuin tiilet. Tämä tyyppisiä 1900-luvun alun tyylisiä kaakeleita näkee esimerkiksi yhdellä Budapestin . Kotiin sisustusideoita sanalle seinäkaakelit. StyleRoomista löydät inspiroivimmat kuvat ja kodit. Soveltuu laistettujen ja lasittamattomien laattojen ja klinkkereiden maalaukseen.


Kaakelimaalilla voi maalata myös graniittia, marmoria ja muita kivilaatuja. Uudet valkoiset kaakelit ja reunakaakeleita. Valkoisia kpl, koristekaakeleita kpl.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia