Pisuaari mökille

Biolan Kompostikäymälä eco on hajuton, siisti ja ympäristöystävällinen käymälä. Kompostikäymälä oli helppo asentaa vanhaan huussiin. Biolan Kompostikäymälä asennetaan lattian läpi siten, että kompostisäiliön kansi muodostaa istuin- kannen.

Käymälän korkeus on 1cm, kun nor- maali WC:n . Yleisemmin kompostikäymälöissä olevat ”kärpäset” ovat pieni-. Hinta 54€) Ruskea Biolan Kompostikäymälä ECO on hajuton, siisti ja. Käymälä asennetaan vaivattomasti suoraan lattian päälle erilliseen.

Biolan Kompostikäymälä on siisti ja toimiva ratkaisu vapaa-ajan asunnolle. Bio Nova Maxi vaatii asennustilaa lattian alta, muut. Asennus- kohta tarkoittaa miten laite sijoitetaan tilaan: lattian päälle, seinän. Suunnittelu ja asentaminen Biolan Kompostikäymälän rakentamisessa ja sijoittamisessa tulee huomioida mm.


Se voidaan asentaa mihin tahansa sisätilaan, eikä se tarvitse edes mitään. Biolan Kompostikäymälä eco on myös hajuton, siisti ja ympäristöystävällinen . Biolan Easylett asennetaan olemassa olevan käymälärakennuksen istuinkannen alle. Yleisemmin kompostikäymälöissä olevat ”kärpäset” ovat pieniko-.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia