Pieni allaskaappi

Allaskaapit pesualtaille saat varmasti edullisesti Bauhausista. Myös nopealla toimituksella verkkokaupasta, katso jatkuvasti kasvava valikoimamme! Kylpyhuonekalusteistamme löydät peilikaapit, allaskaapit, peilit, tasot ja hyllyt.

Halutessasi voit hankkia eri kalustesarjoistamme koko kokonaisuuden tai koota . Mini kylpyhuonekaluste ahtaaseen tilaan. Onnline Mini -kylpyhuonekalustesarjaan kuuluu allaskaappi, keraaminen allas ja tasopeili. Allaskaapit ja -laatikostot -tuoteryhmän tuotteet löydät edullisesti Netraudasta.

Klikkaa ja katso Allaskaapit ja -laatikostot -tuoteryhmän tarjoukset! Pieni pesukomuutti 55x42xvahattu valkoiseksi ja syvyydestä pienennetty. Hemmottele itseäsi viihtyisällä kylpyhuoneella. Meiltä löydät niin allaskaapit, kalusteet, hanat, peilit kuin tekstiilit yhden katon alta.


Käytämme evästeitä, jotta voimme varmistaa, että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Jos jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun . ALLAS + ALLASKAAPPI DAY 4MATTA VALKOINEN. ALLASKAAPPI POLARIA PLANA 70L60XS31XK67CM.


Allaskaappi, jossa on kaksi laatikkoa ja säilytyslokero; pesualtaalla tai ilman.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia