Amme pieneen tilaan

Tukevaa saniteettiakryyliä; Paneeli kuvan mukaisesti kahdella sivulla; Metallirunko säätöjaloilla; Tiskatyyny . Kylpyamme on mainio sijoitus arjen luksukseen. Pieni ja nätti tassuamme pieneen tilaan.

Tyylikäs ja tukeva suorakaiteen muotoinen kylpyamme. Paikalleen asennettava perinteinen amme vie kuitenkin paljon tilaa, eikä kaikkien kotiin ole edes mahdollisuutta sitä laittaa. Sopod on todellinen luksusluokan kellunta-amme.


Svedbergsin emalinen istuma-amme, jossa on ergonominen muotoilu ja istuintaso, joka helpottaa.

Byggmax - osta laadukkaita rakennustuotteita järkevään hintaan kategoriasta Kylpyamme. Meiltä saat kylpyammeet joka makuun, esimerkiksi kulma-ammeet, . Mielestäni pieni tila pienenee entisestään, jos se on tupattu täyteen tavaraa . Muovinen amme,jonka saa mahtumaan ovista kylpyhuoneeseen. Hinta 14€) Hafa Aqua 1on upea amme, jossa on yksiosainen etulevy.


Amme on epäkäytännöllinen arkikäytössä ja harvoin mulla ois aikaa tai edes.

Ammeita saa jopa 1cm lyhyinä eli sellaisenhan saa mahtumaan vaikka miten pieneen kylppäriin. Askel-Pankki tarjoaa pääsyn amme ja luo tukipinnan lisäpyyhkeet. Ja pohja voidaan käyttää luomaan kätevä laatikko. Myös hyvin hylly amme on ihanteellinen . Istuma-amme 10sopii pieneen kylpyhuoneeseen, jossa ei ole tilaa normaalikokoiselle ammeelle.


Korotetun istuinpinnan ansiosta ammeessa on mukava . Pieneen tilaan mahtuva amme, jossa istutaan, mutta syvyyttä riittää kaulaan. Stokke Flexibath on pieneen tilaan taittuva vauvan kylpyamme. Tämä sopivan pieni vauvan amme säästää vettä ja tilaa, ja kylpeminen voi alkaa heti eikä vasta . Flexibath on näppärä, menee pieneen tilaan säilytyksessä ja . Vaikka amme vaikuttaa pieneltä, mahtuvat molemmat pojat . Stokke Flexi Bath on kokoontaitettava lasten kylpyamme, joka säästää tilaa.


Etsin myöskin pientä poreammetta tilaan joka on 1x cm.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia